Naamswijziging
Ruim 6 jaar geleden, 1 oktober 2014, was het zover. De inschrijving bij de KvK was een feit voor Van Dijk Financiële Diensten. Later kwam hier de handelsnaam ZZP-Advies bij. Toen zonder personeel gestart en opererend vanuit huis. Afspraken aan de keukentafel waren geen uitzondering. Inmiddels werken we met zijn vieren vanuit een mooi kantoor met bijhorende spreekkamer op de Dieselweg. 

Nu breiden we onze activiteiten uit en komen we met een naamswijziging: FinDijk Financiën & Coaching. En we vertellen je daar graag wat meer over…

Administratie en Automatisering
Vanaf de start in 2014 is het stroomlijnen en automatiseren van administraties één van onze hoofddoelen geweest. Geholpen door de ontwikkelingen die de softwareleveranciers hebben doorgemaakt kunnen we onze klanten optimaal bedienen. Door de administratie volledig uit handen te nemen is de tijdsinspanning voor onze klanten minimaal. Met onder andere de app van Exact Online hebben onze klanten real-time inzicht in de administratie. 

Tevredenheid klanten
Uit het klantonderzoek dat wij in oktober 2020 hebben uitgevoerd blijkt dat we goed bezig zijn. Op de vraag ‘zou je ons bij andere ondernemers aanbevelen?’ reageert 100% van onze klanten met ‘ja’. De gemiddelde score van 8,9 op ditzelfde klantenonderzoek is iets waar we trots op zijn. 

Klantgemak, betrokkenheid en laagdrempeligheid hebben we als kantoor hoog in het vaandel staan. Mooi om te zien dat onze klanten dit dan ook daadwerkelijk als zeer positief ervaren. 

Uitbreiding activiteiten
Wij vinden het belangrijk om onze dienstverlening te ontwikkelen. Op administratief gebied hebben de klanten erg veel gemak, maar waar hebben onze huidige en potentiële klanten nog meer behoefte aan? Wat vinden we zelf leuk en waar zijn we goed in? Op welk gebied kunnen wij de klanten nog beter van dienst zijn? 

Met FinDijk Financiën & Coaching  willen we hier invulling aan geven.

De toekomst van jou en je onderneming
De administratie is de basis. Het is een middel om jouw financiële doelstellingen te bepalen. Met onze coaching-sessies hebben we een uniek programma samengesteld. Omdat elke onderneming anders is hebben we in dit programma keuzemogelijkheden gebouwd. Een greep uit de te behandelen onderwerpen:

  • Personeel
  • Omzetgroei
  • Kostenbeheersing
  • Pensioenopbouw
  • Werk en privé in balans
  • Cijfers leren begrijpen 

Door actief aan de slag te gaan met jouw korte- en lange termijn doelstellingen laten we jouw onderneming groeien. 

Van ZZP tot MKB
Wij zijn er voor zowel ZZP als MKB. In Nederland start het grootste deel van de ondernemers als ZZP-er, een deel hiervan doet dit met de ambitie om door te groeien. Waar wil jij naar toe? Wat zijn jouw ondernemersdoelstellingen? Waar moet ik aan denken bij het aantrekken van personeel? Samen met jou bepalen we de route. 

Tarieven
Vanaf de start in 2014 werken we met vaste scherpe tarieven. Uit het eerder genoemde klantenonderzoek blijkt dat dit erg gewaardeerd wordt. Zo scoren we op prijs kwaliteitsverhouding een 8,9. Op deze voet willen we ook met FinDijk doorgaan. Voor al onze diensten werken we met vaste prijzen, geen verrassingen achteraf.

Interesse? We plannen graag een kennismakingsgesprek in.

Kennis(makings)sessie inplannen