Certificeringen

FinDijk Financiën & Coaching is aangesloten bij NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen). Dit is dé branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich richten op zzp’ers en mkb’ers.

Kwaliteit van dienstverlening en advies

Kwaliteit vinden we belangrijk! De reglementen van NOAB zorgen ervoor dat wij alleen lid kunnen blijven als wij onze kwaliteit en vakkennis bijhouden.

Actuele kennis
Als NOAB-lid zijn we verplicht om op de hoogte te blijven van nieuwe en veranderende wet- en regelgeving. Daarnaast ondersteunt NOAB zijn leden op allerlei gebieden. Van het delen van de laatste fiscale ontwikkelingen tot scholing. Zo is ons advies altijd actueel en betrouwbaar.

Goede contacten

Als NOAB-kantoor hebben wij goede contacten met collega-kantoren, maar ook met de Belastingdienst, Kamer van Koophandel, banken, verzekeraars en andere partijen.

Wij verzekeren je van kwaliteit en staan je bij als sparringpartner.

Waarom kiezen voor FinDijk?

Financiële coaching

De administratie is de basis, vanuit hier begeleiden we je met onze coaching naar betere prestaties.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Afspraak is afspraak. Wel zo fijn, het gaat tenslotte om je financiën.

Realtime inzicht

Mede dankzij de automatisering kunnen wij realtime inzicht in de administratie bieden, bij jou op de computer of op je telefoon.

Eerlijke prijzen

Wij werken met vaste scherpe maandprijzen. Dus geen verrassingen achteraf.