Klantbeoordelingen

De mening van onze klanten vinden we erg belangrijk. Zo kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren. Recent hebben we een klanttevredenheidsonderzoek gehouden. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,9! Hierbij is er gekeken naar de volgende onderdelen; bereikbaarheid, kennis van zaken en prijs-kwaliteit verhouding. Hier zijn we zeker trots op!

Bas Botman

Springer B.V.

Sinds 2014 werk ik met Lammert, in verschillende hoedanigheden. Het begon met een hard groeiende ICT onderneming (fluX van 3 tot 15 man, van 0 tot 2000 gebruikers) die levert aan taxateurs, banken, beleggers, accountants en dergelijke in een streng gereguleerde en geautomatiseerde omgeving, waarbij natuurlijk ook werd gekeken naar onze boekhouding. Met Lammert kwamen we altijd tot een prettige efficiënte en degelijke oplossing, hij coachte ons rustig door alle groei pijntjes heen of het ging om het snel verwerken van de vele uitgaande facturen, het gemakkelijk verwerken van binnenkomende facturen, het verkrijgen van bijzondere accountsverklaringen, de verwerking van bijzondere posten of reversed billing met Lammert kwam je altijd snel tot een oplossing. Daarnaast had ik nog een persoonlijke b.v. die na de verkoop van fluX belangrijker werd. Ook op dat vlak geeft Lammert altijd thuis. Zo ook voor mijn vrouw met een eenmanszaak. Eerlijk gedegen werk met open communicatie in een prettige sfeer. Een topper. Wij blijven nog jaren bij Lammert.

Klanten geven ons gemiddeld een

8.9

Arjan en Marscha van de Groep

Visspeciaalzaak Arjan & Marscha

Bij FinDijk wordt nog echt meegedacht, ze zijn persoonlijk en betrokken. De volledige administratie wordt uit handen genomen, zodat ik de focus volledig op het ondernemen kan leggen. Snel, bereikbaar en modern!

Pieter de Graaf en Douwe van Dijk

Datalon B.V.

Wij zijn erg tevreden met FinDijk Financiën & Coaching. Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en proactieve advisering zijn woorden welke het eerst bij ons opkomen. FinDijk gaat vertrouwelijk met onze gegevens om, de administratie klopt daarnaast altijd, hier hebben we dus geen omkijken naar.

De dienstverlening gaat veel verder dan alleen het voeren van de administratie, wanneer er ergens voordeel te halen is op bijvoorbeeld het gebied van belastingen worden wij proactief benaderd.

Wanneer we vragen hebben komt FinDijk altijd snel met een reactie. Bellen, appen of e-mailen maakt hier geen verschil. Wanneer er een wat uitgebreidere toelichting nodig is kunnen we altijd op korte termijn terecht voor een afspraak, hier zijn ze niet te beroerd om een stapje extra te doen om bijvoorbeeld verschillende scenario’s door te rekenen.

Kay Koelewijn

Makelaar Kay Koelewijn B.V.

FinDijk Financiën & Coaching is een actief en betrokken kantoor, die zijn klant ontzorgt op het gebied van de boekhouding. Lammert en zijn team geven goede adviezen waar je het bedrijf mee kan laten groeien. Ook staan ze altijd klaar wanneer je met een vraag zit.

Birgit van Groenestijn

HRTransparant

Ik ben zeer tevreden met de snelheid van dienstverlening en het directe contact bij vragen. Deskundig en accuraat.

Ronald en Marijke van Koot

Schildersbedrijf Roma

Wij zijn erg tevreden over de goede service en de vriendelijke manier waarop de medewerkers van FinDijk Financiën & Coaching ons te woord staan. FinDijk is een erg betrouwbare partij waarmee wij erg prettig samenwerken.

Desmond ter Elst en Mattheus van Diest

TD Keukens & Interieur

Wij zijn met ons bedrijf overgestapt van een groot accountantskantoor naar FinDijk Financiën & Coaching. Het is voor ons erg fijn dat we een vast aanspreekpunt hebben, die het ook direct regelt.
Ook de vragen die we hebben, worden goed en met geduld beantwoord of uitgezocht, daarvoor krijgen we vervolgens geen enorme rekening op de mat, wat wel fijn is voor een kleine onderneming als wij. 

Lang verhaal kort:
Goed advies voor normaal geld. 

Waarom kiezen voor FinDijk?

Financiële coaching

De administratie is de basis, vanuit hier begeleiden we je met onze coaching naar betere prestaties.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Afspraak is afspraak. Wel zo fijn, het gaat tenslotte om je financiën.

Realtime inzicht

Mede dankzij de automatisering kunnen wij realtime inzicht in de administratie bieden, bij jou op de computer of op je telefoon.

Eerlijke prijzen

Wij werken met vaste scherpe maandprijzen. Dus geen verrassingen achteraf.

Neem gerust contact met ons op

Wij denken graag met je mee!

Contact opnemen