Over FinDijk

Een vast aanspreekpunt voor onze klanten vinden wij belangrijk. Onze klanten kunnen dit ook erg waarderen. Wij werken dan ook bewust met een vast team, wij stellen ons graag even voor.

Ontdek ons team
ONS TEAM

Wij staan voor je klaar

Eigenaar / Financieel coach

LAMMERT

Op het werk ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Door regelmatig contact te hebben met onze klanten weet ik wat er speelt. Naast dat ik eindverantwoordelijk ben voor de administraties en belastingaangiften ...

Op het werk ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Door regelmatig contact te hebben met onze klanten weet ik wat er speelt. Naast dat ik eindverantwoordelijk ben voor de administraties en belastingaangiften verzorg ik ook de coaching-sessies. Met de administratie als basis is deze financiële coaching een verdiepingsslag. Personeel, omzetgroei, kostenbeheersing, pensioenopbouw en het begrijpen van de cijfers zijn zaken die tijdens zo’n sessie aan de orde komen.

Na het werk ben ik graag in gezelschap van familie en vrienden maar vermaak ik me ook goed met het kijken naar voetbal of Netflix. Ik ben getrouwd met Fiolijn en samen hebben we een dochtertje Linde en een zoontje Micha. Wanneer het even kan ga ik graag naar buiten, het liefst lekker naar de zee of het bos. Ook wil ik af en toe nog wel eens sporten, het is een soort van blijvende ambitie om dit vaker te doen.

Financieel professional

ALINE

Bij FinDijk houd ik me voornamelijk bezig met het verwerken van administraties, het opstellen van jaarrekeningen en het begeleiden van mijn collega’s waar nodig.
Ik vind het het fijn om net dat beetje extra te geven dan wat er verwacht wordt door de klant...

Bij FinDijk houd ik me voornamelijk bezig met het verwerken van administraties, het opstellen van jaarrekeningen en het begeleiden van mijn collega’s waar nodig.
Ik vind het het fijn om net dat beetje extra te geven dan wat er verwacht wordt door de klant.

In 2017 heb ik mijn HBO bachelor Accountancy afgerond en inmiddels heb ik ongeveer 10 jaar ervaring in het vak.

Bij FinDijk werk ik parttime, om zo voldoende tijd te hebben voor mijn gezin. Samen met mijn vriend Rik en onze twee zoontjes wonen we heerlijk rustig op de Veluwe. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om met familie en vrienden gezellig samen te zijn. Hiernaast kan ik erg genieten van yoga en een goed boek.

Financieel medewerker

ESMIRALDA

Op het werk ben ik het eerste aanspreekpunt voor de salarisadministraties. Verder houd ik me bezig met de dagelijkse administratieverwerking en ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteitsbeheersing op kantoor. Als kantoor hebben we...

Op het werk ben ik het eerste aanspreekpunt voor de salarisadministraties. Verder houd ik me bezig met de dagelijkse administratieverwerking en ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteitsbeheersing op kantoor. Als kantoor hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan, om deze reden hebben we ons ook aangesloten bij het NOAB. De certificering is voor ons een bevestiging dat we goed bezig zijn.

Na het werk kook ik graag voor familie en vrienden. Ik ben getrouwd met Fred en samen hebben we twee jongens, Yorian en Arter. Ik vind het heerlijk om te wandelen in de natuur, vooral in de bergen, en om op de racefiets te stappen. Daarnaast ben ik gek op voetbal, vooral als mijn eigen jongens moeten voetballen.

Neem gerust contact met ons op

Wij denken graag met je mee!

Contact opnemen