Over FinDijk

Een vast aanspreekpunt voor onze klanten vinden wij belangrijk. Onze klanten kunnen dit ook erg waarderen. Wij werken dan ook bewust met een vast team, wij stellen ons graag even voor.

Ontdek ons team
ONS TEAM

Wij staan voor je klaar

Eigenaar / Financieel coach

LAMMERT

Op het werk ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Door regelmatig contact te hebben met onze klanten weet ik wat er speelt. Naast dat ik eindverantwoordelijk ben voor de administraties en belastingaangiften ...

Op het werk ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Door regelmatig contact te hebben met onze klanten weet ik wat er speelt. Naast dat ik eindverantwoordelijk ben voor de administraties en belastingaangiften verzorg ik ook de coaching-sessies. Met de administratie als basis is deze financiële coaching een verdiepingsslag. Personeel, omzetgroei, kostenbeheersing, pensioenopbouw en het begrijpen van de cijfers zijn zaken die tijdens zo’n sessie aan de orde komen.

Na het werk ben ik graag in gezelschap van familie en vrienden maar vermaak ik me ook goed met het kijken naar voetbal of Netflix. Ik ben getrouwd met Fiolijn en samen hebben we een dochtertje Linde en een zoontje Micha. Wanneer het even kan ga ik graag naar buiten, het liefst lekker naar de zee of het bos. Ook wil ik af en toe nog wel eens sporten, het is een soort van blijvende ambitie om dit vaker te doen.

Financieel medewerker

ESMIRALDA

Op het werk ben ik het eerste aanspreekpunt voor de salarisadministraties. Verder houd ik me bezig met de dagelijkse administratieverwerking en ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteitsbeheersing op kantoor. Als kantoor hebben we...

Op het werk ben ik het eerste aanspreekpunt voor de salarisadministraties. Verder houd ik me bezig met de dagelijkse administratieverwerking en ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteitsbeheersing op kantoor. Als kantoor hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan, om deze reden hebben we ons ook aangesloten bij het NOAB. De certificering is voor ons een bevestiging dat we goed bezig zijn.

Na het werk kook ik graag voor familie en vrienden. Ik ben getrouwd met Fred en samen hebben we twee jongens, Yorian en Arter. Ik vind het heerlijk om te wandelen in de natuur, vooral in de bergen, en om op de racefiets te stappen. Daarnaast ben ik gek op voetbal, vooral als mijn eigen jongens moeten voetballen.

Financieel medewerker

RUVEYDA

Op het werk houd ik me bezig met de dagelijkse administratieverwerking. Mijn klantenpakket is erg divers. Voor een groot aantal klanten verzorg ik ook het betalingsverkeer, ik zet alles klaar, de klant hoeft alleen nog maar te autoriseren. Dit is...

Op het werk houd ik me bezig met de dagelijkse administratieverwerking. Mijn klantenpakket is erg divers. Voor een groot aantal klanten verzorg ik ook het betalingsverkeer, ik zet alles klaar, de klant hoeft alleen nog maar te autoriseren. Dit is maar één van de vele gemakken die we klanten kunnen bieden. Mooi om te zien dat de klanten dit gemak echt kunnen waarderen. Regelmatig krijg ik te horen dat klanten hier uren per week aan tijd besparen.

Na het werk ga ik graag op stap met vrienden, naar de film of naar een leuk restaurant of café. Ook kan ik me prima vermaken met lezen en Netflixen. Sinds kort is ook koken een nieuwe hobby van me. Ik vind het leuk om recepten van het internet uit te proberen. Het werken bij FinDijk combineer ik met mijn studie Bedrijfseconomie. Door de vele raakvlakken is dit een ideale combinatie.

Financieel medewerker

NELLEKE

Op het werk verwerk ik verschillende administraties. Hiernaast ben ik verantwoordelijk voor de kantoormonitor. Zo houden wij de liquiditeit van onze klanten bijvoorbeeld in de gaten. Mijn collega’s kunnen snel actie ondernemen wanneer...

Op het werk verwerk ik verschillende administraties. Hiernaast ben ik verantwoordelijk voor de kantoormonitor. Zo houden wij de liquiditeit van onze klanten bijvoorbeeld in de gaten. Mijn collega’s kunnen snel actie ondernemen wanneer dit nodig is.
Ik combineer het werken bij FinDijk met een baan in de gehandicaptenzorg. Echt twee totaal verschillende functies maar juist de combinatie maakt het voor mij erg leuk.

Na het werk lees ik veel, kijk ik Netflix en speel ik graag spelletjes. Ik ben een echt familiemens en ook met vriendinnen spreek ik graag af. Ik ben getrouwd met Marnix en samen met ons zoontje Noan gaan we er graag op uit. In het verleden heb ik jarenlang paard gereden, ooit hoop ik dit weer op te pakken.

Financieel professional

ALINE

Bij FinDijk houd ik me voornamelijk bezig met het verwerken van administraties, het opstellen van jaarrekeningen en het begeleiden van mijn collega’s waar nodig.
Ik vind het het fijn om net dat beetje extra te geven dan wat er verwacht wordt door de klant...

Bij FinDijk houd ik me voornamelijk bezig met het verwerken van administraties, het opstellen van jaarrekeningen en het begeleiden van mijn collega’s waar nodig.
Ik vind het het fijn om net dat beetje extra te geven dan wat er verwacht wordt door de klant.

In 2017 heb ik mijn HBO bachelor Accountancy afgerond en inmiddels heb ik ongeveer 10 jaar ervaring in het vak.

Bij FinDijk werk ik parttime, om zo voldoende tijd te hebben voor mijn gezin. Samen met mijn vriend Rik en onze twee zoontjes wonen we heerlijk rustig op de Veluwe. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om met familie en vrienden gezellig samen te zijn. Hiernaast kan ik erg genieten van yoga en een goed boek.

Belafspraak inplannen

We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 033-3037908. Wil je dat we je terugbellen? Plan hier alvast een belafspraak in.

Plan belafspraak in

Vrijblijvend een kennis(makings)sessie inplannen

Plan vrijblijvend een kennis(makings)sessie in om meer te weten te komen over online boekhouden en financial life planning.

Sessie inplannen